Hus i dag er både passive og smarte. De er proppet med duppeditter og systemer som gjør at man kan sette på kaffen 5 minutter før man står opp eller varme opp bilen kl. 07. en kald vinterdag. Alt er nøye planlagt og designet slik at det skal passe de tusenvis av norske hjem., men vi har noen gode innredningsråd å formidle til deg!

Men hvordan skal man innrede slik at disse tingene passer inn og ikke tar for stor plass. Nå som de fleste tingene allerede er gjemt i en app eller inni veggens dusinvis ledninger, hva slags gode innredningsråd fins da? Flatskjermer blir større og større og tar mer plass i familiens hverdagsliv. Hvordan få den til å forsvinne med innredningen? Synes du dette hørte interessant ut, vel følg med da.

La TV-en forsvinne

Det er et vanlig møbel i ethvert hjem, men noen syns den tar for stor plass. Dessuten er det ikke sikkert den gjør seg like godt i alle anledninger. Heldigvis er flatskjermen flat, noe som gjør at den tar mindre plass enn sine forgjengere. Så hvordan kan du få flatskjermen til å forsvinne på mystisk vis på en enkel og grei måte?

Jo her har vi et tips; sett de store plantene foran den. Det kan man gjøre ved å skyve dem rett foran dersom de står i potter som er lette å flytte. For at det ikke skal se rart ut, så kan en lite søyle foran plantene skape et flott interiør.

Vegghengt TV

Det man også kan gjøre for å få flatskjermen til å forsvinne helt er å montere den på veggen. Veggheng for TV har blitt vanlig, men er ikke alltid like kledelig. Kanskje neste steg blir å bygge den inn i veggen? For å få TV til å miste fokus, så kan man skyve den inn mot skyggen, eller male veggen på en slik måte at den forsvinner i fargen.

Bruk lys

Ved hjelp av belysning kan man endre romfølelsen i enhver krik og krok. Man kan også bruke det på en slik måte at flatskjermen mister fokus. Har man TV i en mørk stue, vil TV forsvinne litt i rommet, og bruker man lys på en smart måte kan man få den til å få mindre oppmerksomhet. La spottene lyse opp andre ting i rommet som er like viktige, slik som en statue eller en slyngplante. Du kan også lys belegge maleriene du har på veggen i stedet for TV-en.

La oss se på det siste gode innredningsrådet vi har i denne sammenheng.

Lettvegg med hjul

Denne metoden er ikke mye brukt, men svært fin om man for eksempel skal ha et selskap. En lettvegg på hjul kan brukes til så mangt, og burde være noe man fant i ethvert hjem. Poenget med lettvegger er at de kan endre romfølelse, dele opp rom og styre lyssetningen. Man må passe på at lettveggen er godt forankret og ikke kan falle ned. Det er smart å ha lettvegg med samme farge som de andre veggene i rommet, eller komplementære farger som passer sammen.