Denne korte artikkelen skal ta for seg noen gode råd om sminke av leppene som en profesjonell stylist. Vakre sminkede lepper er vanskelige å etterligne, men noe alle ønsker å få til.

Så er spørsmålet egentlig hvordan man sminker leppene en hvilken som helst dag, for å lokke fram skjønnheten som ligger gjemt der.

Du kan dra nytte av å følge våre gode råd om sminking. Også når det gjelder leppene.

Triksene som gjør leppene dine feilfrie

Har du hørt om den grunnleggende hemmeligheten når det gjelder lepper?

Det første du må gjøre er å få glatte og hydrerte lepper. For å få det til så må du fukte dem og gjøre det til en rutine. Dette er ikke vanskelig, men lett å glemme. Tørre og sprukne lepper er det siste du ønsker deg. Følg disse gode rådene:

1.Eksfoliere

Det du trenger er å blande litt honning med sukker og påføre blandingen med fingrene og lage små sirkler.

2.Fuktighet

Etterpå fukt leppene med leppepomade eller med vann. Myke og glatte lepper får du på mindre enn 1 minutt. Du er nå godt i gang.

3.Profilering

Velg en liner for å tegne et omriss. Ideelt sett bør det være samme nyanse som leppestiften. Et godt produkt er Colour Fashion LIp Liner. Et godt råd om å sminke leppene er å starte ved buen. Da er det enklere å få det symmetrisk. Marker vinklene på buen som en trekant. Slik at de får samme høyde. Fortsett deretter rundt det hele, og lag omrisset ved å følge konturene.

4.Påføre leppestift

Nå er det bare å fylle leppene med sminke og leppestift. Bruk leppestiften du helst vil påføre, og pass på å ikke farge utenfor den markerte linjen. Du kan ta det steg for steg. Gni leppene forsiktig for å jevne ut fargen. Til slutt, legg et papir mellom leppene, slik at det overflødige forsvinner.

Det er superenkelt å bruke en Ink Crayon for eksempel. Følg de samme trinnene ovenfor alt i ett. Du kan kvesse tuppen om det er nødvendig. Det vil gi leppene en perfekt look. Med kremet tekstur.

Foretrekker du en flytende leppestift, så kan du teste ut Super Hot Ink, som er en leppestift med pil formet påføring. Smink først den tykkeste delen av leppene. Deretter ta kantene ved å bruke den tynne fordeleren. Gjenta med underleppen etterpå.

Nye lepper med maksimal presisjon

Til slutt vil du kanskje ha et av våre gode råd om sminke som handler om det å gjøre leppestift til en kunstart. Du kan nemlig prøve å bruke en børste til å ta på leppestift.

Det eneste du trenger en leppestiften og en god børste tilpasset sminke for leppene. Farg så børste med små berøringer og definer leppene dine. Den lar deg lage enda mer presise former enn med vanlig leppestift. Det er også ideelt for å legge nyanser til leppene og skape et urbant og moderne uttrykk.

Det eneste som gjenstår for deg nå er å finne ut hvilken metode du liker best. Lykke til med leppene dine!